У Сокалі представили нового голову райдержадміністрації

Featured image

У вівторок, 2 квітня, керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська в приміщенні актової зали Сокальської райдержадміністрації офіційно представила нового голову Сокальської райдержадміністрації Андрія Дяченка.

Подивитися хто тепер очолюватиме районну адміністрацію прийшли громадські активісти, духівники, районні депутати, працівники і керівники структурних підрозділів РДА. Представляючи нового голову, Маріанна Вільшинська попросила представників влади йти крок в крок із новим головою адміністрації, а колектив установи працювати командою.

Андрій Дяченко зізнався, що йому було дуже важко прийняти рішення і погодитися стати новим очільником районної адміністрації, тому що, на його думку, Сокальський район обділений увагою обласного керівництва, хоча загалом Львівщину називає такою, що дуже розвивається впродовж останніх років: «Сокальський район заслуговує набагато більше», – переконаний Андрій Дяченко. Він сподівається на підтримку колективу і бажання працювати на благо Сокальщини.

\"\\"\\"\"На посаду голови СРДА Андрія Дяченка Президент України Петро Порошенко призначив 28 березня з випробувальним терміном у три місяці. Тож, новий очільник кілька днів вже попрацював, ознайомився зі станом справ району, познайомився з працівниками. Народився Андрій Павлович Дяченко у липні 1964 року в Червонограді. Розуміє дещо негативне ставлення до себе як до людини не з району, проте каже, що все життя його пов’язане зі Сокальщиною, адже працював на підприємствах, які знаходилися у Сокальському районі, зокрема й керівних посадах: керівником шахти, з серпня 2016 року до серпня 2017 року – директором ДП «Львіввугілля», тощо. А ще його дружина навчалася у першій школі Сокаля, тут проживали її батьки, зрештою похований і батько Андрія. Тож для Сокальського району хоче всього найкращого, обіцяє докласти максимум зусиль, аби Сокальський р-н займав достойне місце у позитивному розвитку області. «Люди пам’ятають не те, що зробили, а те, що не зробили, тому треба зробити якомога більше», – впевнений Андрія Дяченко. Сподівається і на підтримку очільників інших владних структур.

\"\\"\\"\"Благословили на плідну працю і чесну роботу нового голову СРДА отці Ярослав Кащук і Володимир Жарський. Побажали вчиняти мудро, добросовісно, не думати про збагачення і працювати над розвитком Сокальського району. З призначенням Андрія Дяченка привітали голова Сокальської районної ради Микола Пасько, народний депутат України Олег Мусій, депутат Львівської обласної ради Сергій Касян. Усі запевнили у підтримці і співпраці. Зокрема, народний депутат України Олег Мусій коментує, що Сокальському району було дуже важко з керівниками РДА, каже, що тут їх було багато, навіть випадкові, але в цьому керівнику він впевнений. Депутат ЛОР Сергій Касян зазначає, що бачить логіку у призначенні саме Андрія Дяченка, адже він досвідчений шахтар, а вугільна галузь – провідна для Сокальщини. Принагідно він згадав про головні проблеми району, але вірить у світле майбутнє. Працюючи вже кілька днів на нарадах, голова СРР Микола Пасько розповідає про господарський підхід Андрія Дяченка, коментуючи, що той дає правильні доручення – просто «влучає в десятку», тому впевнений у хорошій роботі й обіцяє свою підтримку.

Новий очільник СРДА обіцяє, що з його сторони не буде ніякої фальші і дякує за кредит довіри, обіцяне розуміння, а ще додає, що «як співає Вакарчук, все буде добре». Громадян Андрій Дяченко з радістю чекатиме у себе на прийомі, хоча зізнається, що більше любить спілкуватися з людьми по селах на зустрічах, яких буде багато. Крім того, вже після представлення новий голова районної адміністрації їде до Львова спілкуватись про стан доріг у Сокальському районі, адже це, на його думку найважливіше.

Заступнику голови СРДА Миколі Поліщуку подякували за виконану роботу протягом місяців поки не було голови СРДА.

НАЖИВО

Радіо НОВА

128 mbp/s